Vágányzár lesz a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonalon

Pályakarbantartás miatt.

A Ferencváros-Szárliget állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt, április 27-től (szombat) május 9-ig (csütörtök) a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonalon vágányzári menetrend lesz érvényben.

A vágányzár miatt a GYSEV Zrt. területéről induló, vagy oda érkező vonatok közlekedésében az alábbi változások lépnek életbe:

Április 27-től május 5-ig a Sopron-Győr-Budapest-Keleti pályaudvarig közlekedő InterCity vonatok Budapest-Keleti helyett, Budapest-Kelenföld kiindulási, illetve célállomással közlekednek.

Valamennyi vonat a közforgalmú menetrendben meghirdetetthez képest korábban indul Budapestről, és később is érkezik oda.

Április 27-től május 5-ig a Szombathely-Győr-Budapest-Keleti pályaudvarig közlekedő egyes InterCity vonatok Budapest-Keleti helyett, Budapest-Kelenföld kiindulási, illetve célállomással közlekednek.

Valamennyi vonat korábban indul Budapestről, és később is érkezik oda.

Április 27-től május 5-ig a Szombathely állomásról 19:10-kor induló 921 számú SAVARIA InterCity vonat a vágányzár teljes időtartama alatt Budapest-Keleti pályaudvarig közlekedik.

Április 27-én a Győrön át Szombathelyre közlekedő 922 számú SAVARIA InterCity vonat Budapest-Keleti helyett, Budapest-Kelenföldről korábban indul (ind: 6:18)

Április 27-től május 5-ig a Ljubljana/Graz/ Szentgotthárd- Szombathely-Győr-Budapest-Keleti pályaudvarig közlekedő egyes InterCity vonatok Budapest-Keleti helyett, Budapest-Kelenföld kiindulási, illetve célállomással közlekednek.

Valamennyi vonat a közforgalmú menetrendben meghirdetetthez képest korábban indul Budapestről, és később is érkezik oda.

A szerdai, szombati és vasárnapi napokon a Szentgotthárd állomásról 5:01-kor induló 929 számú SAVARIA InterCity vonat Budapest-Keleti pályaudvarig közlekedik.

A szerdai, szombati és vasárnapi napokon a Győr-Szombathely-Graz-Maribor útirányon át Ljubljana Központi pályaudvarra közlekedő 310 sz. DRÁVA InterCity vonat Budapest-Keleti pályaudvarról indul. (ind: 16:03)

Április 27-től május 5-ig a Budapest-Keleti pályaudvarról 8:10-kor induló 312 számú MURA InterCity vonat a vágányzár teljes időtartama alatt Budapest-Keleti pályaudvarról indul.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek