Vágányzár lesz a Szombathely - Celldömölk - Boba vasútvonalon

Pályakarbantartás miatt.

A Celldömölk— Sárvár állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt 2024. június 4-én 17:20-tól 2024. június 5-én 4:45-ig, valamint 2024. június 5-én 21:50-től 2024. június 6-án 4:45-ig vágányzári menetrend lesz érvényben.

A Szombathely - Celldömölk - Boba vonalszakaszon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. A BAKONY InterCity, a KÉK HULLÁM, illetve LESENCE Expresszvonatok helyett Celldömölk - Szombathely, a személyvonatok helyett Celldömölk - Sárvár, valamint Ostffyasszonyfa - Sárvár állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

2024. június 4-én a 9078 számú vonat Celldömölk (20:11) –Szombathely (20:54) között nem közlekedik, helyette a 9038 számú módosított menetrend szerint közlekedő személyvonat vehető igénybe.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek