Teljes a vágányzár Szombathely és Zalaszentiván között

Kedden reggel befutott a szombathelyi vasútállomásra az utolsó dízel vontatású személyvonat Zalaszentiván felől. Innentől kezdve jön a zsúfoltság, pótlóbuszok és a zötykölődés!

A Szombathely-Zalaszentiván vasúti vonal villamosítása Egy év múlva ilyenkor a zalaiakkal is flörtölhetünk, végre villamosítanak! 2016. March 11. 08:11 új szakaszába lépett, mára teljes vágányzár lépett érvénybe. Az érintett 48 kilométeres szakaszon három hónapra teljesen leállt a vasúti forgalom. Az utazókat vonatpótló buszokkal szállítják egészen augusztus 15-ig.

Ez a fotó vasúttörténeti kuriózum: ez volt Az Utolsó Olyan Járat Zalaszentiván Felé, Amikor Nincs Drót A Fejünk Felett:

Dízel vontatású személyvonat Szombathely és Zalaszentiván között
Moór Ferenc

Ez az egész hókuszpókusz amúgy decemberig kész lesz összesen 13,3 milliárdba fog kerülni,

azaz 13.300.000.000 forintba.

A kivitelezést az ország legfőbb gázszer… kőművese, Mészáros Lőrinc és cimborái végzik Mészáros Lőrinc cége villamosítja a Szombathely-Zalaszentiván vasútvonalat, jó drágán 2016. March 24. 16:29 .

Dízel vontatású személyvonat Szombathely és Zalaszentiván között
Moór Ferenc

Zsúfoltságra lehet számítani, mivel a vonalon sok iskolás is közlekedik. Kitartást kívánunk, egy hónap és jön a foci Eb, ezzel együtt a tanév vége is. Néhány kellemesen fülledt nyári buszos hónap és újra vonatra ülhet nép.

Újabb kuriózum: ez volt volt A Legeslegutolsó Olyan Szerelvény Zalaszentivántól Szombathely Felé, Amikor Nincs Drót A Fejünk Felett:

A vágányzár előtti utolsó dízel vontatású személyvonat Szombathely és Zalaszentiván között
Moór Ferenc
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet