Vágányzárak lesznek Szombathelytől keletre, nyugatra, délre

Tájékozódjanak, mielőtt vonatra ülnek! Pláne, ha sok csomagjuk van.

A Szombathely–Szentgotthárd vasútvonalon végzett karbantartási munkák miatt november 3-tól november 12-ig egyes Sopron–Szombathely–Szentgotthárd (és vissza) viszonylatú vonatokról Szombathely állomáson másik szerelvénybe át kell szállni, illetve egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek Szentgotthárd és Szombathely állomások között - tájékoztatta az utasokat a GYSEV Zrt.

A Fertőszentmiklós–Pamhagen (–Neusiedl am See–Wien Hbf) vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt november 2-től november 4-ig egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek Fertőszentmiklós és Pamhagen-Pomogy állomások között, valamint az érintett vonatok helyett Pamhagen-Pomogy és Neusiedl am See állomások között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Felhívják az utasok figyelmét, hogy egy vonat esetében nemcsak Neusiedl am See és Pamhagen-Pomogy, hanem Pamhagen-Pomogy és Fertőszentmiklós állomások között is pótlóbusz közlekedik. A Pamhagen-Pomogy állomásról továbbutazóknak Pamhagen-Pomogy állomáson másik autóbuszra kell átszállni, valamint az autóbusz Fertőszéplak-Fertőd vasúti megállóhely helyett Fertőd, Gránátos ház VOLÁNBUSZ megállóhelyen áll meg.

A vágányzárak részleteiről a vasúttársaság honlapján utazás előtt érdemes tájékozódni.

A cikket laptárunktól, az Enyugat.hu-tól vettük át.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek