Vajna Timi aranyat eszik, bazdmegol és asztalon táncol Cannes-ban

Bár szépségkirálynős cége hatvanmilliós mínusszal zárt, férje unszolására muszáj aranyat ennie.

Vajna úr és neje épp Cannes-ban ejtőzik. A leginkább Timi érdemli meg a pihenést, hiszen rengeteget dolgozott az imázsvideóin Megérkezett Vajna Tímea imázsfilmjének második része 2017. April 02. 22:02 , és rendületlenül fetrengett a tengerben Vajna Timi megmutatja, hogy kell ruhástól fetrengeni a vízben 2017. April 10. 20:02 . Ráadásul kiderült, hogy a szépségkirálynős cége is hatvanmilliós mínusszal zárt.

A 24.hu szúrta ki, hogy Timi ideiglenesen nyelvtanárnak csapott fel, konkréten a Deadpool sztárját, Holt McCallanyt tanítgatta a szerinte legfontosabb magyar szavakra.

Vajna Tímea nyelvtanár lett

Vajna Tímea nyelvtanár lett - Coub - GIFs with sound by sodaandscotch

És hogy mit tehet ezután? Hát férje unszolására aranyat eszik!

Aranyember

Aranyember - Coub - GIFs with sound by sodaandscotch

Este pedig nincs jobb program, mint az asztalon rázni!

#loperasttropez @loperasttropez @denise_fleming

194 Likes, 3 Comments - Timea Vajna (@timeavajna) on Instagram: "#loperasttropez @loperasttropez @denise_fleming"

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű