Vajon hol járt fotósunk? – Lovak az erkélyen

Jön játékunk ötödik fordulója!

Február elején indítottuk újtára új sorozatunkat, Hol járunk? 2021. February 08. 07:00 melyben egy kis játékra invitáljuk olvasóinkat. A lényeg, hogy ki kell találni, merre járt csavarogni szerető fotósunk.

Az első helyszín Cák volt, Hol járunk? 2021. February 08. 07:00 a második Vasvár, Vajon hol járt a fotósunk? - Fehér templom a dombtetőn 2021. February 16. 07:35 a harmadik a kőszegi Kálvária templom, Hol járt a fotósunk? – A tájat csodáló szobor 2021. February 23. 10:00 most pedig eláruljuk a negyedik forduló megoldását is.

Az egyik legszebb kilátás a Dunántúlon pedig nem máshonnan nyílik, mint

a Csobáncról.

Sokan eltalálták a helyszínt, nekik gratula.

Lovak az erkélyen

Most is maradunk még Vas megyén kívül, de annyit elárulunk, hogy ez a város nagy kedvence a vasiaknak és van egy gyönyörű látványossága is, aminek most egy részletét mutatjuk.

Hol készült ez a fotó?

Mészáros D. Zsolt

A tippeket/megoldásokat itt a cikk után, vagy a Facebook-oldalunkra várjuk.

Megoldás

A fotó Keszthelyen készült, méghozzá a Festetics-kastélyról.

Keszthelyi séta
Kattints még több képért!
Mészáros D. Zsolt

Mindenkinek köszönjük, aki velünk játszott.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Játék