Vajon hol járt fotósunk? - Piros romok egy mediterrán óváros utcájában

Mivel előző feladványunkat talán túlságosan is könnyű volt kitalálni, így most egy kicsit nehezebb lesz a feladat.

Még 2021 februárjában indítottuk útjára sorozatunkat Hol járunk? 2021. February 08. 07:00 , melyben egy kis játékra invitáljuk olvasóinkat: ki kell találni, hogy merre járt fotósunk. Úgy látjuk előző játékunk Vajon hol járt fotósunk? – Házak között a tengerek istene 2022. October 16. 19:04 meglehetősen könnyű volt, hamar jöttek is a megfejtések, miszerint:

Baján, a Roosevelt téri Neptun szökőkútnál

készült a kép.

Gratulálunk minden helyes megfejtőnek! És most lássuk a legújabb feladványt:

Piros romok egy mediterrán óváros utcájában

Az ember külföldön is fáradhatatlanul keresi a jó témákat. Persze nem mindig a csillogó-villogó turistalátványosságok érzékeltetik leginkább egy hely hangulatát. Ahhoz viszont nyitott szemmel kell járni, hogy felfedezzük azt az épületet, mely igazán magába sűríti az adott hely atmoszféráját. Talán olvasóink tekintetét is megragadják hasonló látnivalók, így nem lesz annyira nehéz kitalálni, hogy hol készült a következő kép:

Hol készült a fotó?
nyugat.hu

A tippeket/megoldásokat itt a cikk után, vagy a Facebook-oldalunkra várjuk! Aztán rövidesen jelentkezünk a megoldással.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Játék