Vajon mennyiért kelt el Magyar Péter napszemüvege?

Április 22-én zárult a licit.

Magyar Péter licitre bocsátotta a propaganda-média által nőinek titulált napszemüvegét, az így befolyt összeget pedig egy Debrecen környéki nehézsorsú, többgyermekes családnak ajánlotta fel. A licit április 22-én 18:00-kor véget ért, ám az eredményhirdetés még várat magára.

A kommentek között a Magyar által posztolt legmagasabb összeg 2,1 millió forint volt, így valószínűleg ez lehet a végeredmény is. A több mint 1800 üzenet között volt egy 4 milliós ajánlat is, de az kérdéses, hogy ez egy valós ajánlat-e. Mindenesetre reméljük, hogy hamarosan fény derül a titokra, és Magyar Péter posztol valami a napszemüveg ügyében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek