Vajon miért állnak majd sokan hétvégén az autómosónál?

Szerencséje volt annak, aki fedett helyen parkolt.

"A csapadék hatására nagy mennyiségben mosódott ki por/homok a légkörből, nyomot hagyva a tereptárgyakon. A csillaggarázsban tartott autókon ez jól látható, a hétvégén biztos sorok lesznek a mosónál" - írták a Kőszegi Időjárás Előrejelzés Facebook-oldalon, ahol a vasi jégesőről is beszámoltak.

Facebook/ Kőszegi Időjárás Előrejelzés

Szaharai porban gazdag légkörbe futott be egyébként az éjjel érkező a hidegfront és annak csapadékrendszere. Nem csoda, hogy a záporok, zivatarok többfelé okoztak saras esőt, főként nyugati és középső országrészben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek