Valaki nagyon gyúrhat a hónap dolgozója címre a szombathelyi városházán

A Fő téren sétálva szúrtuk ki este nyolckor az egyik irodából kiszűrődő lámpafényt.

Ki lehet az az egy bátor és kitartó ember (de persze az is lehet, hogy nem is egy emberről van szó), aki még dolgozik este nyolckor a városházán? – fordult meg a fejünkben, amikor a Fő téren sétálva kiszúrtuk, hogy még égnek a lámpák az egyik irodában.

Meg merjük kockáztatni, hogy ha netalán szokás megválasztani a hónap dolgozóját az önkormányzatnál, az augusztusi nyertes már meg is van. Ha pedig még nem volt bevett szokás a hónap dolgozója cím, most adtunk egy ötletet!

Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely