Valakinek nem kellett a 150 milliós lottónyeremény – vagy csak elfelejtette

Idén év elején, négy hét halmozódás után egyedüliként vihette volna haza a szerencsés a Joker játék főnyereményét, a játékos azonban 90 napon belül nem jelentkezett nyereményéért - írta közleményében a Szerencsejáték Zrt.

A nemzeti lottótársaság történetében többször előfordult már, hogy egy-egy játékos nem vette át a nyereményét. Az idei hetedik játékhéten nyertes Joker játékos esetében is ez történt, ugyanis közel 150 millió forintot nyert, azonban a rendelkezésére álló 90 nap alatt nem jelentkezett a nyereményéért - áll a tájékoztatásban.

A játék részvételi szabályzata alapján a társaság ilyenkor külön akciókat szervez, illetve a már meglévő nyereményalapokat egészíti ki annak érdekében, hogy visszajuttassa a játékosokhoz a fel nem vett összeget.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek