Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Valami egyedit szeretnél ajándékozni?

Akkor van egy tuti tippünk!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szinte mindig nagy fejtörést okoz, amikor közeledik egy ünnep, hogy mivel is lepjük meg a csajunkat, pasinkat, a nagymamát vagy éppen apát. Annyi mindent kapott már, ha meg előre megbeszéljük, hogy minek örülne, akkor oda a meglepetés ereje.

Ajándékbázis
Ajándékbázis
Vágvölgyi Bálint
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az Ajándékbázis.hu alapítói pontosan át tudták érezni a problémát, ezért is gondoltak arra, hogy korszerű és modern megoldásokkal olyan ajándéktárgyakat kezdnek el gyártani, amik meg tudnak felelni az egyedi igényeknek.

- Pár ezer forinttól már teljesen egyedi tárgyakat tudunk készíteni - kezd bele Takó Zoltán, a cég vezetője.

Ajándékbázis
Ajándékbázis
Vágvölgyi Bálint

Az ötlet lassan kilenc éves, az igények pedig a céggel együtt nőttek az elmúlt időszakban. Fára, fémre, üvegre gravíroznak. Nincs olyan szöveg, grafika, vagy kép, amit ne tudnának pohárra gravírozni.

Az egyik slágertermék most a LED lámpa, amik egyedi igényeknek készül és olyan plexiformát és feliratot készítenek hozzá, amit a megrendelő csak kitalál.

Ajándékbázis
Ajándékbázis
Vágvölgyi Bálint

A fényképekből szinte mindent ki tudnak hozni. Legyen szó tárgyra nyomásról vagy éppen nagyalakú vászonképről, amiket a digitális fotószerkesztők segítségével még különlegesebbé tudnak tenni. De a cég egyik saját fejlesztése a Puzzle life. A kirakóshoz hasonlóan illeszkednek egymáshoz a képkeretek, amik tetszés szerint bővíthetőek. Így egyetlen friss élmény sem marad le a nappali faláról.

Ajándékbázis
Ajándékbázis
Vágvölgyi Bálint

Születésnapra az egyik legkézenfekvőbb ajándék az italos készlet. Gravírozott fadobozban sorakoznak a poharak, és a hozzájuk passzoló üvegcímke. A szesz beszerzését ugyan az ajándékozóra hagyják, de ezzel együtt egy maradandó emléket készítenek az ünnepeltnek.

Legyen szó ballagásról, Valentin-napról, születésnapról vagy más eseményről, itt egészen biztosan lehet olyant találni, ami kiemeli az ünnep hangulatát.

Ajándékbázis
Ajándékbázis
Vágvölgyi Bálint

Az üzlet nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy az ajándékozás exkluzív legyen. Így a tárgyakat szintén egyedileg készített papír-, és fadobozok rejtik.

www.ajandekbazis.hu

Mintabolt:
Szombathely, Tököly utca 36.

A Facebook-oldalért, ide kattintson mindenki !

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

(X)

Hirdetés