Válaszd Európát - Városi majális Kőszegen

"Célunk, hogy egyszerűen jól érezzük magunkat, és megszabadítsuk a toxikus közélettől mindazokat, akik velünk tartanak!"

A kőszegi Momentum összejövetelt szervez a városban. Meghívójukon ez szerepel:

"Május 19-én, vasárnap szeretettel várunk mindenkit egy kötetlen eszem-iszomra Kőszegen a Csónakázó tó mellett. Vendégünk Cseh Katalin, európai parlamenti képviselő. Mi álljuk a grillt, az üdítőt, és hozunk különféle játékokat is kicsik-, és felnőttek részére egyaránt!

Célunk, hogy egyszerűen jól érezzük magunkat, és megszabadítsuk a toxikus közélettől mindazokat, akik velünk tartanak! Szeretnénk visszaadni egy falat Európát a mindennapokba - azaz kedvességet, nyitottságot, gondtalanságot!

Helyszín: Kőszeg, Csónakázó tó

Időpont: 2024. május 19., 14:00 - 18:00."

Kőszeg, városi majális
Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek