Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Miért kéne csúnyán elbuknia a Való Világnak?

Megint uralkodik a maró sötétség a fejekben. De a legijesztőbb az egészben az, hogy Magyarországot tényleg ilyen emberek lakják nagy számban.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Való Világ olyan, mint maga az élet

- közölte Istenes Bence műsorvezető tegnap este már az első mondatában, és talán bele sem gondoltak a szövegírói, mekkora igazságot csomagoltak ebbe a közhelybe. Az a tengermély prosztóság ugyanis, amilyet a valóságshow legfrissebb szereplői magukban hordoznak, nap mint nap szembejön velünk az utcán. Ott van mindenfelé, a Pelikán park-közeli szórakozóhelyen és a plázában egy kicsit fokozottan, de amúgy sehol nem lehet kikerülni. Egy kivételével nem különlegesen karakteres embereket sikerült beválogatni, hanem a hétköznapok legkarakteresebb ostobáit.

Az élet iskolájában tanultam, életművész vagyok

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Vannak ugye azok az emberek, akik ezt közlik a Facebookon magukról ott, ahol az elvégzett oktatási intézmény nevének vagy a foglalkozásnak kéne állnia (a kisegítő szakiskola vagy a "munkanélküli" bizonyára nem néz ki annyira jól). A Való Világ 6 első bevonulója, Aurelio máris beleszalad ebbe a csúnya jobbosba, így jellemzi magát az oldalon , továbbá persze keményen gyúr és nagyon bejön a csajoknak, amit gyakran úgy ér el, hogy a szemüket dicséri. Óriási, fel is írtam magamnak!

Alexa sem nagyon trafál mellé, ami a mínuszba forduló szellemi kapacitásokat illeti, ő már otthon is úgy ül a vécén, mintha mindenki látná, a stúdióban meg horrorisztikusan ordít, mintha bárddal kalapálnák a hátát a vágóhídon. Pedig elvileg örül. De a legmegrázóbb élmény az, amikor úgymond nevet, vagy legalábbis valami ahhoz hasonló, artikulálatlan hangok törnek fel a torkából.

Helló, Alexa vagyok és facér, odavagyok a... HÁHÁHÁ!

Az affektálós Charlotte szintén teljesíti a taplósági követelményeket, ő többre tartja a szexet a barátságnál, Macsózsolt pedig barátnő mellett sem ígéri, hogy kibírja szex nélkül.

Kellett persze egy szerencsétlen csodabogár is Simon személyében, vagy inkább személyiségzavarosságában, amin nem is lepődünk meg, hiszen VV Alekosz óta tudjuk, hogy a kereskedelmi csatornáknak a mentális betegség sem szent, hiszen az is pénzre nézettségre váltható. A legkeserűbb poén mégis az, hogy heveny túlmozgásosságával, kicsit rosszul bekötött, de azért jól vágó elméjével eddig ő a legnormálisabb személyiség mind közül, nem nehéz kinézni belőle, hogy ő esetleg el is gondolkodik dolgokon, még ha kerülőutakon is teszi ezt.

Zsolt áll, Simon fekszik

Rajta kívül a többiek viszont a 21. század feltörekvő nemzedékének legelszomorítóbb példái, akiket kilóra meg lehet venni egy pillanatnyi csillogással, miközben valószínűsíthető, hogy még egy nyomorult könyvespolcuk sincs otthon. Az egyetlen dolog, aminek örülhetünk, az az, hogy a Való Világ már a lejtőn van: az RTL fiókcsatornájára száműzték, beszavazóshow sincs, mert gyorsan elunná magát a nép, mintha kifújt volna kicsit az egész.

Agymérgezés helyett

Van helyette persze Éjjel-Nappal Budapest, az ébenfekete kiüresedettség másik sztárműsora a főcsatornán. De nem baj, mert ma, az intelligens funkciókkal telepakolt lapostévék korában akad még valami, amit hasonló könnyűszerrel elérhetünk: FILMEK . Videotárból megvásárolható, vagy a műsorfolyamból rögzíthető, vagy külső pendrive-ról leszívható formában. Az interneteken pedig vannak remek listák , ha esetleg nem tudnánk, milyen mozikat érdemes betárazni magunknak.

Ezzel a kombóval bármikor jobban járunk, mintha olyan emberek alakításaival mérgeznénk magunkat, akiknek csoportjai amúgy is mérgezik az életünket: a kereszteződésből közveszélyesen kihajtva, két parkolóhelyet elfoglalva, a pipereboltban tolakodva, a hajnali éjszakában kötekedve, a luxuskocsmában hőbörögve, a Jobbik-tüntetésen buzizva. Kerüljük őket, ahol csak tudjuk, ha már ilyen lett a való világ, a műsort meg közösen buktassuk el azzal, hogy nem nézzük. Egy egész nemzetnek teszünk jót vele. De mindenekelőtt és elsősorban magunknak, mert a felszabaduló időben értelmes tevékenységeket végezhetünk. Páratlan lehetőség, nem?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kultúra

Hirdetés