Valódi tájékoztatásra vágysz? Vagy elég a propaganda? Te döntesz!

Úgy érzed, hogy többet érdemelsz, jár neked a normális, hiteles tájékoztatás? Akkor most tehetsz ezért! Támogasd a Nyugat.hu munkáját!

Ragaszkodsz az igazsághoz, a valódi tájékoztatáshoz, vagy egy hazugságokkal átszőtt világban szeretnél élni? Esetleg azt szeretnéd, hogy mások is hozzájussanak tényszerű hírekhez, hogy találkozhassanak olyan sajtóval, amely nem a központi üzeneteket ismételgeti?

Olyan időket élünk, amikor egy-két ember, néhány kisebb csoport már nem tudja önerőből korrigálni azt az egyoldalú információáradatot, amely napról napra ömlik ránk a kormány által létrehozott és pénzelt médiabirodalomból.

Az elmúlt egy évtized során a médiafelületek nagy részét letarolta a NER – átvette vagy megszüntette őket.

Vidéken különösen nehéz a helyzet, mindössze néhány független lap maradt csak talpon. Közülük az egyik – a legrégebbi és a legnagyobb – a Nyugat.hu. A mi hangunkat is igyekszik elnyomni a hatalom, megnehezíti számunkra azt, hogy pénzügyi forrásokhoz jussunk. Ezért kell minden eszközt megragadnunk, ezért találkozol olyan gyakran támogatáskéréssel, még ha ez zavar is. Mögöttünk ugyanis nem állnak sorban támogatásokkal állami cégek és a kormány oligarchái.

Azt kérjük tőled – immár nem először –, hogy lehetőségeidhez mérten támogasd a harcunkat! A hiteles, független, többnézőpontú tájékoztatásért, olyan információkért, melyek szembe mennek az állami propagandával. Minden forint számít!

Több mint 20 éve itt vagyunk. Sok mindent letettünk már az asztalra 1999-es indulásunk óta, nem a semmire kérjük a támogatásod. Eddig is segítettetek nekünk abban:

 • hogy minél több általatok felvetett problémának járjunk utána,
 • hogy felépíthessük az új stúdiónkat,
 • hogy tudjuk fizetni munkatársaink bérét.
 • Most arra kérünk, támogasd a mindennapi működésünket:

 • hogy tudjuk fizetni a villany- és fűtésszámlákat,
 • a bérleti díjakat,
 • hogy legyen hol fogadni a telefonjaitokat és titeket is, ha személyesen bejöttök a szerkesztőségbe.
 • 2022. november 30-tól december 14-ig zajló kampányunk során kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni, hogy szerkesztőségünk megemelkedett költségeit fizetni tudjuk.

  Azért kérjük a támogatásod, hogy továbbra is küzdhessünk a felsorolt célokért. És Érted is, a jogaidért, mert jár neked is a hiteles tájékoztatás. Nem kell mást tenned, csak egy bármekkora összeget felajánlanod számunka, amivel segítheted a mindennapi működésünket!

  Támogasd az igazságot! Minden forint számít!

  A Nyugat.hu csapata: Komondi Gábor újságíró, Szilágyi József újságíró, Józing Antal újságíró, Czömpöl Bianka újságíró, Roznár Gyöngyi főszerkesztő, Vincze Ádám kommunikációs munkatárs, Fodor Ármin gyakornok, Mészáros D. Zsolt fotós/videós.
  Mészáros D. Zsolt
  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Egyéb