Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Válsághelyzetek és újrakezdési lehetőségek a Duna régióban

Egy tanulmány újrakezdő vállalkozók és a politikai döntéshozók számára.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A válsághelyzetben lévő vagy azután felépülő vállalkozók számára elengedhetetlen az országukban rendelkezésre álló újrakezdési lehetőségek áttekintése. A DanubeChance 2.0 projekt keretében elkészült tanulmány információkat tartalmaz a becsületes, sikertelen vállalkozókat célzó újrakezdési intézkedésekről; üzlet fejlesztési és támogatási szolgáltatásokról nehéz pénzügyi helyzetben lévő vállalkozások számára. Magában foglalja továbbá a képzési lehetőségeket a nehéz pénzügyi helyzetben lévő vállalkozások és az újrakezdők számára, valamint a vállalkozások átszervezéséhez rendelkezésre álló pénzügyi támogatási szolgáltatásokra is kitér. Ezekre a dimenziókra vonatkozó információk összegyűjtése nemcsak lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy azonosítsák az újrakezdési lehetőségeket, hanem lehetőséget ad a politikai döntéshozóknak, hogy érdekes eseteket keressenek a Duna régióban történő replikációhoz.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

A tanulmány célja, hogy átfogó áttekintést nyújtson az újrakezdő vállalkozók és a politikai döntéshozók számára saját országukban meglévő intézkedésekről.

A DanubeChance 2.0 projektben összegyűjtött jó-gyakorlatokkal együtt hasznos eszközt kínál mind a vállalkozók, mind a politikai döntéshozók számára.

A DanubeChance 2.0 projektek nemcsak az újrakezdő vállalkozók közvetlen támogatását célozza meg az üzleti potenciál és az újbóli piacra lépés lehetőségeinek felmérésével, hanem a vállalkozások újjáélesztésének és megmentésének jelenlegi lehetőségeit is kiemeli. Ezért ez az eszköz összegyűjti az összes mentési eszközt és újjáélesztési lehetőséget, amelyeket a partnerek a Duna-régió országaiban nehéz pénzügyi helyzetben lévő vállalkozások vagy újrakezdő vállalkozások rendelkezésére bocsátottak. Annak érdekében, hogy támogassák az újrakezdő vállalkozókat és a politikai döntéshozókat a saját országukban meglévő intézkedések átfogó áttekintésével, valamint transznacionális alapon, a tanulmányban szereplő táblázat bemutatja a Duna régió elemzésének eredményeit.

A DanubeChance 2.0 projektben összegyűjtött bevált gyakorlatokkal együtt hasznos eszközt kínál mind a vállalkozók, mind a politikai döntéshozók számára.

A teljes tanulmány itt érhető el .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

(X)

Hirdetés