Válságos II. Erzsébet királynő állapota

A Buckingham-palota adott ki közleményt, hozzátartozói már elindultak hozzá Balmoralba.

Károly herceg és Cornwall hercegnéje már Balmoralban van II. Erzsébet királynő mellett, míg Cambridge hercege még csak úton van – tudosított a BBC. A Telegraph szerint Wessex grófja és grófnője, valamint York hercege is úton van a királynőhöz. Velük együtt a királynő összes gyermeke már úton van Skóciába - írja a 168ora.hu .

A Buckingham-palota csütörtök kora délután közölte, hogy orvosi felügyelet alatt áll II. Erzsébet királynő, miután orvosai aggasztónak találták a 96 esztendős brit uralkodó egészségi állapotát.

Erzsébet angol királynő
Wikipédia

Liz Truss miniszterelnök a közleményről azt mondta, hogy az egész országot mélyen érintette a hír. „Gondolataim – és az emberek gondolatai az egész Egyesült Királyságban – Őfelségével, a királynővel és családjával vannak ezekben az időkben” – tette hozzá.

Sir Keir Starmer munkáspárti vezető azt mondta, hogy mélységesen aggódik a királynőért, valamint Nicola Sturgeon skót miniszterelnök is hasonló sorokat írt és jókívánságait küldte a királynőnek. Mark Drakeford walesi miniszterelnök a walesi nép nevében küldte jókívánságait.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet