Válságos II. Erzsébet királynő állapota

A Buckingham-palota adott ki közleményt, hozzátartozói már elindultak hozzá Balmoralba.

Károly herceg és Cornwall hercegnéje már Balmoralban van II. Erzsébet királynő mellett, míg Cambridge hercege még csak úton van – tudosított a BBC. A Telegraph szerint Wessex grófja és grófnője, valamint York hercege is úton van a királynőhöz. Velük együtt a királynő összes gyermeke már úton van Skóciába - írja a 168ora.hu.

A Buckingham-palota csütörtök kora délután közölte, hogy orvosi felügyelet alatt áll II. Erzsébet királynő, miután orvosai aggasztónak találták a 96 esztendős brit uralkodó egészségi állapotát.

Erzsébet angol királynő
Wikipédia

Liz Truss miniszterelnök a közleményről azt mondta, hogy az egész országot mélyen érintette a hír. „Gondolataim – és az emberek gondolatai az egész Egyesült Királyságban – Őfelségével, a királynővel és családjával vannak ezekben az időkben” – tette hozzá.

Sir Keir Starmer munkáspárti vezető azt mondta, hogy mélységesen aggódik a királynőért, valamint Nicola Sturgeon skót miniszterelnök is hasonló sorokat írt és jókívánságait küldte a királynőnek. Mark Drakeford walesi miniszterelnök a walesi nép nevében küldte jókívánságait.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet