Változások jöhetnek a Dancing with the Starsban

Az új szereplőket hamarosan bejelentik, és akár az is kiderülhet, kik maradnak, és kik mennek a zsűriből.

Hamarosan kiderül, kik lesznek a Dancing with the Stars 2022-es, harmadik évadának szereplői, de hozhat más változásokat is az új évad.

Még nyár elején írta meg a Blikk , hogy zsűritagokat castingolt a TV2 táncos showműsora, melynek értelmében akár az is megtörténhet, hogy minden ítész távozik a műsorból. Bár a casting eredményét még nem ismerjük, hamarosan kiderülhet, kik zsűriznek majd kiket a táncos showban.

A műsor Facebook-oldalára ugyanis nemrég kikerült egy poszt, mely szerint hétfőn, vagyis augusztus 9-én este lehull a lepel és kiderül, kik táncolnak majd az idén ősszel látható új évadban. Az viszont még kérdéses, hogy a zsűri összetételét is bejelentik-e a TV2 weboldalán néhány nap múlva.

Akár még Győzike is szerepelhet idén a showban.
www.nepszava.hu

A poszt mellett néhány órája már elkezdtek az idei táncosok képei is kikerülni, akik persze nem teljes egészükben láthatunk. A kommentelők szerint az egyik férfi versenyző képe akár Gáspár Győzőt és Kökény Attilát is rejtheti, míg egy másik, női táncosra pedig Rubint Rékát és Fésűs Nellyt írták a legtöbben.

A Blikk korábbi cikke egyébként már akkor utalt nevekre, köztük Schobert Norbi és a már említett Rubint Réka , vagy épp Shane Tusup neve is azért kerülhetett fel a listára, mert a nevük szinte folyamatosan pörög a bulvárvilágban. Hasonló esetre találni példát a TV2-es Párharc című műsor esetében is, ahol idén az év válását produkáló Kulcsár Edina és új párja G.w.M. Varga Márk is szerepelni fog.

Alig nézte valaki korábban is

A Dancing with the Stars első évada még 2020-ban indult, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András vezetésével. Mivel abban az évben a járvány miatt elmaradt az RTL-es X-faktor, ezért szombat este mondhatni komoly ellenfél nélkül ment a show, viszonylag jó nézettséggel.

Idén már harmadszorra tér vissza a show.
TV2 Csoport

2021-ben viszont már fordult a kocka, és az X-faktorral szemben szinte alig volt valaki, aki nézte volna a TV2-es showműsort, nézettsége többször a 18-49-es, mérvadó korosztályban a 10%-os lélektani határ közelében volt , ennek ellenére a több száz millió forintos produkcióból új évadot rendelt a csatorna, amely idén - vélhetően októberben - új etappal tér vissza a TV2 képernyőjére.

Arról, hogy az új évadnak kik lesznek a műsorvezetői, még pontosat nem tudni, mindenesetre váratlan húzás lenne, ha Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András helyett idén valaki más vezetné a táncműsort.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű