Elhunyt Vargha Károly volt szombathelyi városi képviselő

Aktív részese volt Szombathely rendszerváltás utáni politikai életének. 83 éves korában érte a halál.

83 éves korában elhunyt Vargha Károly, volt szombathelyi városi képviselő. Halálhírét Czeglédy Csaba képviselő osztotta meg a közösségi oldalon.

Vargha Károly
Forrás: Facebook / Vargha Károly

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Vargha Károly mérnök, oktatási, továbbképzési szakember volt, a közgyűlésben bizottsági elnökként is dolgozott.

Szombathely rendszerváltás utáni politikai életének aktív részese és alakítója volt, egészen visszavonulásáig, több cikluson át volt városi képviselő, fő területe az oktatáspolitika volt.

Temetése 2024. március 5. kedden 12:15-kor lesz, Szombathelyen, a Jáki úti temetőben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet