Várkonyi Andrea: "Én is csaltam már meg a másikat”

Megjelent a korábbi műsorvezető új könyve, amelyben intim részletességgel beszél a friss házasságáról.

A napokban jelent meg Várkonyi Andrea könyve, amelyben intim részletességgel beszél arról, hogy milyen a kapcsolata az újdonsült férjével Mészáros Lőrinccel.

Az extévés műsorvezető szeptemberben kelt egybe A jelek szerint ma tartják Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjét 2021. September 24. 16:22 az ország leggazdagabb emberével, és a sajtóban tett nyilatkozatai alapján úgy tűnik, nagyon egymásra találtak.

Esküvői fotó az ifjú párról.
HOT! Magazin Facebook oldal

Az extévés műsorvezető új kötetében intim részleteket is megosztott a férjével való kapcsolatáról, amelyet a Blikk szemlézett

„A minőségi párkapcsolat az én felfogásom szerint az, amelyik minden értelemben kielégítő tud lenni. Én azt a férfit keresem, aki nemcsak a szerelmem, hanem barát is, szexpartner is, társ is"

Várkonyi a kötetében arra is kitér, hogy szerinte milyen egy igazi férfi:

„Az én szememben a férfiasságba beletartozik az is, hogy az illető valamit elért az élete során, saját karrierje, egzisztenciája van. Itt nem a forintok számítanak, hanem hogy valamit kezd az életével.”

„Egy férfihoz számomra a hatalom is hozzátartozik. Nem politikai hatalom, hanem az, hogy a pályáján nem a ranglétra alján áll, hanem fel tud mutatni valamit, amit elért, kiharcolt, saját érdemei, tudása, képzettsége alapján.”

A volt műsorvezető könyvében igyekszik cáfolni azt, hogy a férje tartaná el őt. A korábban híradósként dolgozó Várkonyi nemrég a TV2 igazgatósági tagja lett. A tavalyi évben pedig megalapította a saját reklámügynökségét. Könyvében így fogalmaz:

„Nem kerültem soha olyan párkapcsolatba, ahol eltartottak volna. Nem is tudnék olyan felállásban létezni, hogy ne legyen saját egzisztenciám, önálló jövedelmem, amit én keresek meg, és az én bakszámlámra érkezik.”

"Engem úgy neveltek a szüleim, hogy pénzügyileg se legyek kiszolgáltatott. Nekem evidens, hogy pénzt keresek, hiába tehetném meg per pillanat a párom mellett, hogy már nem csinálok semmit”

Házasélet

Az újdonsült feleség a házaséletéről is osztott meg részleteket az olvasókkal:

„Korábban soha senkivel nem tudtam összeölelkezve aludni, még egy délutáni szunyókálás erejéig sem."

"Most, amióta megtaláltam a páromat, meglepődve figyeltem fel rá, hogy csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom”

Válásai és szakításai

Mészáros Lőrinc kedvesének már nem egy sikertelen kapcsolat van a háta mögött. Várkonyi nagyon fiatalon, mindössze 26 évesen ment először férjhez, majd a TV2 kereskedelmi csatornához szerződött és a hirtelen jött népszerűségét az akkori férje nem nézte jó szemmel.

Várkonyi Andrea fotózása a most megjelent könyvéhez
Facebook/Várkonyi Andrea

Ezt követően megismerte a szintén televíziós műsorvezetőként dolgozó Bockhor Gábort. A válása okáról és körülményeiről így fogalmaz:

„Az első házasságomban több tényező vitt a válás felé, és el is döntöttem már, hogy válni fogok. De, amikor a gyermekem apja is megjelent a színen, akkor az feltette az i-re a pontot, mert őt semmiképpen nem szeretőnek akartam, annál sokkal jobban beleszerettem, hanem teljesen normális, felvállalt partnernek"

Anyaság

Beszélt a megpróbáltatásairól is ahol leírja, hogy mennyire fájdalmas volt számára az, amikor úgy tűnt, hogy természetes úton nem lehet gyereke.

"Amikor adtak egy pecsétes papírt, hogy természetes úton nem lehet gyerekem, akkor felmértem azt is, hogy a lombikprogram nagyon nagy pszichés megterhelés a nőknek.”

„Nekem is volt vetélésem, tudom, milyen borzasztó élmény. A program rendkívül nehéz, hormonkezeléssel jár, ami hangulatingadozásokat okoz, érzelmi hullámvasútra ültetni a nőket. Ehhez stabil kapcsolat kell, támogató partner, én viszont azt éreztem, hogy ezt a házasságom már nem tudja nyújtani"

Bochkorral fél év együtt járás után természetes úton született gyereke. Hiába próbált kizárni minden nyilvánosságot a magánéletéből, a szakítása hatalmas port kavart a bulvárlapokban. Könyvében idéz azokból a mondatokból is, amelyeket az után kapott miután nyilvánosságra hozta a döntését:

„Amikor a közösségi felületeiden naponta tizenöt-húsz ismeretlen felhasználótól kapsz üzeneteket, hogy te világ k*rvája, rohadj meg, tönkreteszed a gyereked életét! Hány házasságot akarsz még tönkretenni? Szakadt volna anyádba a fejed, és még sorolhatnám..."

Bockhor Gáborral való szakítás után kapott hideget-meleget.
Instagram/Andrea Várkonyi

Várkonyi végül azt is elárult, hogy korábban ő sem volt mindig hűséges az aktuális partneréhez:

„Negyvenhat évesen, hosszú kapcsolatokkal a hátam mögött őszintén megmondom, én is csaltam már meg a másikat, és engem is csaltak már meg. Egyik sem jó"

A könyv a mai naptól már kapható a könyvesboltokban, amely eddig vezette a bookline előjegyzési listáit. A Libri jelenleg 4749 forintot kér a vásárlóktól a könyvért cserébe.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű