Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szombaton Kőszegen megyebálozik a vasi elit, de lesz városi partizás is, mutatjuk, arra mennyit kell várni

Bálsoroló, nemcsak politikusoknak.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Január 7-én, szombaton, a kőszegi Jurisics-vár lovagtermében, Vas Megye és Kőszeg Város Báljával kezdődik a vasi téli táncos szezon. A hagyományoknak megfelelően éjfélkor itt adják majd át „Az Év Vasi Embere” díjat. A díszvendég Papp Károly országos rendőrfőkapitány lesz.

A bálba érkezőket 19 órától Majthényi László, a megyei közgyűlés elnöke, Huber László, Kőszeg polgármestere és Horváth Meggie énekesnő fogadja.

A tavalyi megyebál sztárja Szulák Andrea volt
Tánczos Mihály

20 órától Papp Károly országos rendőrfőkapitány, Majthényi László, a megyei közgyűlés elnöke és Huber László polgármestere mond köszöntőt. A nyitótáncot Hajnalcsillag Néptáncegyüttes járja, amit a báli vacsora követ. 22 órakor kezdődik a Dance Jam modern tánc produkciója. 23 órától pedig a Be-Jó Történelmi Táncegyüttes vállalkozik arra, hogy a bálozókat reneszánsz táncokra tanítsa.

„Az Év Vasi Embere 2016” díjat 24 órakor adja át Majthényi László, a megyei közgyűlés elnöke és dr. Balázsy Péter, a Vas Megyéért Egyesület elnöke. A kitüntetés átadása után Meggie hívja táncba a bálozókat, egy órakor kezdődik a tombolasorsolás, amit éjszakai falatok és az éjszakai táncok követnek.

A báli műsort Pócza Zoltán vezeti, a zenét a Cabo Wabo Party Band szolgáltatja.

Ha kíváncsi rá, itt a Szombathely városi bál pontos menetrendeje is

Az év második táncos eseménye a városi bál lesz, a programban nagy durranást nem találtunk, fiatal tehetségeké és a táncosoké lesz a főszerep. A helyszín a Savaria Múzeum díszterme lesz. A január 14-i mulatság karitatív célja az Esőemberke Alapítvány támogatása. Az est díszvendége a program szerint ki más, 2016. szombathelyi hőse, Király Gábor. (A híres kapus ebben az időpontban már edzőtáborozik a Haladással,úgyhogy nem fog tudni elmenni - ezt lapunknak is megerősítette.)

Szent Márton Jótékonysági Bál
A szombathelyi elit tavaly
Mészáros Zsolt

19.00 Vendégek fogadása
20.00 Köszöntő: Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere
20.15 Bálnyitó tánc
LORIGO TSE bajnok párosai
20.30 Vacsora
21.30 Báli táncok
22.30 Szombathelyi ifjú tehetségek műsora: Kiss Márton zongoraművész; Nagy Réka Anna és Krizsán Dominik világbajnok táncospár
22.50 Báli táncok 23.50 Tóth Dániel (Szombathely hangja) műsora
00.20 Táncok éjfél után
00.20 Éjféli falatkák
01.00 Tombolasorsolás
01.30 Éjszakai táncok
21.00-től Bor- és pálinkabemutató, kóstoló a Kőtár Szalonban
A báli műsort Gergó Judit vezeti.
Zene: Galaxy Zenekar

Díszőrség: Klapka György Lovas Polgárőr és Hagyományőrző Egyesület 11-es Huszár Tagozata
A bál szervezője: AGORA Szombathelyi Kulturális Központ
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés

Programajánló

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra