Vas megyében is vizsgálják a határvadásznak jelentkezettek alkalmasságát

Egyébként sikeres volt a toborzás a rendőrség szerint.

A rendőrség „Legyél Te is szerződéses határvadász!” toborzó kampánya a jelentkezők egészségügyi, fizikai és pszichikai alkalmassági vizsgálatával folytatódik. Az alkalmas minősítést megszerző résztvevők felvételt nyernek a Készenléti Rendőrség állományába és megkezdik a felkészítő tanfolyamot, amely során már alapilletményre jogosultak.

Szombathelyen is toboroztak
police.hu

A toborzók a továbbiakban az alábbi kitelepülési helyszíneken személyesen adnak felvilágosítást:

- 2022. augusztus 19-20. Sárvár városában a Nemzetközi Folklórnapok rendezvény területén.

- 2022. augusztus 21-én Körmend városában a Körmendi Napok elnevezésű rendezvény helyszínén felállított információs pontnál - írja a police.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet