Vas megyében visszavonták a meteorológiai riasztást

Nincsen zivatar-esemény Vas megye területén.

Délután az Országos Meteorológiai Szolgálat zivatar veszélye miatt Másodfokú (narancs) riasztást Másodfokú (narancs) riasztást adtak ki Vas megye területére 2022. June 16. 13:59 adott ki Vas megye területére. Azt ígérték, hogy hevesebb zivatarok kialakulására lehet számítani. A villámlások mellett kockázatot jelent a zivatarokat kísérő szél, jégeső is.

Nos, ebből mostanra semmi nem maradt, a katasztrófavédelem közlése szerint az Országos Meteorológiai Szolgálat visszavonta a korábban zivatar veszélye miatt kiadott riasztást Vas megye területén. Lehet menni piknikezni csónak nélkül.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás