Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Vásárlók éjszakája akciókkal, táncosokkal

Bevásárló- és szórakoztató központtá alakul át a szombathelyi Főtér április 16-án este. Harminc üzlet várja a vásárlókat akcióival, vásárolhatunk és ki is kapcsolódhatunk.

Nem kellett sokáig várni, hogy a két hete megalakult Szombathelyi Belvárosi Kereskedők Egyesülete előálljon első önálló rendezvényével. Keresve sem találhattak volna jobb időpontot, hiszen amellett, hogy a Vásárlók éjszakája után egy héttel lesz húsvét, a tavaszi időjárás is a szabadba csábít.

Akár 70 százalékos akciók

Ki nem szeretne a langyos tavaszi estén, a szépen kivilágított és virágokkal borított Főtéren sétálni, nézelődni, ráérősen kutakodni az üzletekben, ücsörögni a teraszokon, esetleg könnyed estebédet fogyasztani, poharazgatni? Erre lesz itt a lehetőség szombaton, amikor az idei első Vásárlók éjszakáját rendezi meg az Egyesület.

Harminc üzlet csatlakozott az akcióhoz, amelyek 18 órától 22 óráig lesznek nyitva, és kizárólag erre az időpontra tervezett akciókkal várják a vásárlókat. Az akció mértéke üzletenként változó, de van, ahol a 70 százalékot is eléri. Szóval, érdemes lesz körülnézni.

És szórakozni is, hiszen az West Side Hip-Hop Tánciskola táncosai adnak műsort többször is a Császárkő mellett. A KISOSZ közreműködésével breaktáncosok is fellépnek, és elárulunk egy titkot: húsvéti nyuszinak öltözött gyerekek osztogatják majd a csokit a náluk fiatalabbaknak. (A részletes program alul, keretben olvasható.)

Koncerttel zár a program

Aki este tíz után is a Főtéren marad, ellátogathat az Agora Savaria Moziba, ahol az Irie Maffia koncertezik. Vagyis, egész estés program várja az érdeklődőket az SZBKE, a KISOSZ és az Agora jóvoltából.

Az akcióban részt vevő üzletek
-

Az Egyesület, persze, nem áll meg itt, további programokat is terveznek, ebből most hármat emelünk ki. Május 12-én a Szépítő Egyesület, a városi önkormányzat és az SZBKE közös szervezésében tartják meg a virágvásárt, amely az ígéreteknek megfelelően korábbi helyszínéről, a Borostyánkő áruház melletti területről átköltözik a Főtérre. A nyárra divat-showt terveznek, az év végén aztán a már hagyományos adventi gyertyagyújtáskor ismét Vásárlók éjszakája várja a vásárlókat, érdeklődőket.

De mindez még messze van, ami most a lényeg, hogy április 16-án, szombaton 18 és 22 óra között Vásárlók éjszakája a szombathelyi Főtéren akciókkal, táncosokkal, húsvéti nyuszikkal, koncerttel. Mi nem hagyjuk ki.

Részletes program április 16-án

10.00 Judo bemutató

10.30 Dinamic Steps - break dance

11.00 Ungaresca - néptánc bemutató

18.00 Szombathelyi Vívó Akadémia Sportegyesület bemutatkozása

18.15 Ungaresca - néptánc bemutató

18.30 Judo bemutató

18.45 Dinamic Steps - break dance

Köszönet a szervezésért Kovács Ferencné Mártának a KISOSZ részéről.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

(X)

Tovább az oldalra