Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vasárnap három percre megvalósult a nagykoalíció Szombathelyen

Mire képes a Savaria Karnevál! A polgármester vezetővé lett, a képviselők egy csapattá váltak.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szombati vihar nyomán félbeszakadt Félbeszakadt a karneváli felvonulás Szombathelyen 2019. August 24. 20:42 karneváli felvonulást vasárnap délelőtt ismételték meg Félbeszakadt a karneváli felvonulás Szombathelyen 2019. August 24. 20:42 . Kevesebb volt a szereplő, eltűntek a Vendégek is, majd egymás nyomában lépdeltek az ellenzéki és kormánypárti képviselők. Pedig az utóbbi időben kényesen ügyeltek arra, hogy éreztessék különállásukat. Valamilyen csoport mindig beékelődött közéjük.

Marad a fotó, ha a tudósító nem vette időben a különleges pillanatokat videóra.
Mészáros D. Zsolt
Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

A szokatlan pillanatok a Király utcában következtek be. A képviselőket megállította Puskás Tivadar polgármester és vezényelni kezdett.

Ave Savaria! No még egyszer!

Negyedszerre még hozzátette:

Éljen és fejlődjön ez a kétezer éves város!

És most a politikus és családtagjaik vonulása egy másik szögből.
Mészáros D. Zsolt

O tempora, o mores!

A képviselők pedig mindannyiszor lelkesen kiáltották együtt Ave Savaria! Nem mellesleg a két legesélyesebb polgármester-jelölt, Balázsy Péter (a Fidesz támogatottja) és Nemény András (Éljen Szombathely jelöltje) és jó pár képviselő-jelölt is. Legalább három percre megvalósult a nagykoalíció Szombathelyen. Volt egy valódi polgármesterünk majd egy csomó, városát szerető képviselőnk és képviselő-jelöltünk. Urak, és fiúk (és a bennük még a teljesen ki nem halt gyerekek), ha nektek ehhez tóga kell, öltsétek fel azt az öltöny helyett a közgyűlésekre!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés