Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vasárnap ismét demonstráció lesz az SZFE épülete előtt

„Nyílt nap a Titkos Egyetemen.”
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyílt nap a Titkos Egyetemen – #freeSzFE címmel készül megmozdulás, amelynek keretein belül a diákok vasárnap 10 és 15 óra között várják az érdeklődőket a Vas utcai épületnél. Szeretnék a „tiszteletbeli hallgatókkal” megtölteni az egyetem környékét, mert bár az elfoglalt épületbe továbbra is csak a diákok és tanárok léphetnek be, a kurzusokat és előadásokat néhány óra erejéig kiköltöztetik az utcára. A program szerint többek között Hajdu Szabolcs tart improvizációs gyakorlatot, Ascher Tamás szónokol, az épület előtt pedig Enyedi Ildikó ad órát.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A matiné jellegű demonstráció ezúttal is az egyetem autonómiájáért folytatott küzdelmet hivatott szolgálni, ugyanis a hallgatók sajtóközleménye szerint a héten levélben szólították fel Palkovicsot, hogy az intézmény élére kinevezett kuratóriumot hívja vissza, az oktatás körülményeit pedig állítsa helyre. Emellett pedig továbbra sem kaptak érdemi reakciót a szűk két héttel ezelőtt kihirdetett követeléseikre az Innovációs és Technológiai Minisztériumtól. - írja a Mérce .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés