Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Vasárnap kéthetesek lettek a Baráthegyi Vakvezető Kutyaiskola kölykei

Calgary gondos mamaként neveli az emberek leendő támaszait.

Calgary, a labradormama március 7-én adott életet nyolc apró szőrgombócnak, akik most még szinte egy tenyérben elférnek, de nagyjából másfél év múlva valakinek igazi társai lesznek. Ma még nehezen képzelhető el, hogy ezek az elesett jószágok felnőve világtalan emberek segítői lesznek, de anyukájukra nézve már nem. Úgy is mondhatnánk így ér körbe az élet, a ma még emberektől gyámolított tehetetlen teremtmények visszaadják azt, amit most kapnak.

A gondos mama
nyugat

Jó tett helyébe jót várj, mondhatnánk a falvédős bölcsességet, ebben az esetben azonban ez igaz is. Mert szemben az emberrel, a kutyákban soha nem kell csalódni, így bennük sem, ha felnőnek. Egy fekete és hét sárga labrador született az alomban, akiket anyjuk azóta is gondosan ellát, pedig még CSOK-ot sem kap érte. Calgary éjszaka is önállóan intézi a dolgokat, ha megéheznek a kicsik, bemegy hozzájuk és megeteti őket.

Erre szokták azt mondani: meg kell zabálni
nyugat

A kutyababák közben nagyon szépen gyarapodnak, és bár van olyan nap, amikor egyik-másik kicsit kevesebbet hízik, a következő napra bepótolják a lemaradást. A kicsik immár másfél hetesek, kicsit remegősen, de már próbálkoznak a négy lábon történő mozgással. Már csak napok kérdése, hogy kinyíljon a szemük, és meglássák azt a világot, amit aztán majd ők fognak másokkal láttatni. Így lesz kerek a történet.

Testvérek
nyugat

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra