Vasárnap megkezdődött a házasság hete

Magyarországon február 11. és 18. között tizenhetedik alkalommal rendezik meg.

A Nagy-Britanniából indult és a már több mint húsz országban jelen lévő mozgalom a házasság, a család értékeire, a párkapcsolatok tudatos gondozására kívánja ráirányítani a figyelmet, segítséget nyújtva a házasságra készülőknek és a párkapcsolati problémákkal szembesülőknek is. Magyarországon idén a hét mottója: Állandó megújulásban - írja az infostart.hu.

A házasság hetén több mint ötven településen csaknem kétszáz programmal várják országszerte és határon túl is az önkéntes szervezők az érdeklődőket.

Az idei házasság hete nemcsak a fiatal párokat, a házasság előtt állókat vagy a már több éve házasságban élőket kívánja megszólítani, hanem azokat is tudatos aktivitásra biztatja, akik a házasságuk második felének teljesen új kihívásaival szembesülnek, akár a gyermekeik „kirepülése” után kell új célokat, új életformát kialakítaniuk.

A szombathelyi eseményekről itt tájékozódhatnak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek