Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Vasárnap reggel ellenőriz a rendőr a Zrínyi utcában

Akkor, amikor alig van forgalom. Ugyanott, ahol a zsúfoltságról és szabálysértésekről készítettünk videót néhány napja.

Vasárnap reggel, kilenc óra, Szombathely Zrínyi utca. Egy rendőr és egy polgárőr áll a Horváth Boldizsár szakközép előtt, időnként leállítják az arra járó autókat, és igazoltatják az autósokat.

Nyugat.hu

Nincs nehéz dolguk, alig van forgalom, a parkoló is üres, ötpercenként ha elhajt egy kocsi. Nyugodt, ráérős munka ez, közben jókat beszélgetnek. Nem is említenénk meg, ha néhány nappal ezelőtt nem közöltünk volna egy videót Autóhegyek és idegeskedés az iskolák előtt 2014. September 19. 07:56 , ahol tumultust, autóhegyeket, szabálytalanul parkoló és megálló autókat, idegeskedést, a kocsik között cikázó gyalogosokat és bicikliseket láthattunk.

Nyugat.hu

Emlékeztetőül lejjebb megnézhető a videó még egyszer, kommentelőink kedvéért: a videó szeptember 16-án, kedden délután négy óra után pár perccel készült. Új fotóink pedig vasárnap reggel, kilenc órakor.

Nem támogatott video formátum
Video: Forgalom a Zrínyi utcában
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Autóhegyek és idegeskedés az iskolák előtt

A szülők ajtótól ajtóig akarják szállítani a gyereket, kitelepítést idéző videót készítettünk.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra