E-számla igénylés egyszerűen, gyorsan!

A VASIVÍZ ZRt. e-számla szolgáltatást választók között köszönthetjük Verasztó Pétert, a Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely irányítóját is.

Örömünkre szolgál, hogy a VASIVÍZ ZRt. e-számla szolgáltatást választók között köszönthetjük Verasztó Pétert, a Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely irányítóját is, aki az alábbiak szerint nyilatkozik erről a lehetőségről.

„Én ahhoz a generációhoz tartozom, aki már sokat hallott a környezetvédelemről és persze azt is látja már, és sokszor a saját bőrén tapasztalja, hogy milyen negatív hatásai lehetnek annak, ha ezt a kérdést nem vesszük komolyan. Én ezért igényeltem e-számlát és fizetek csoportos átutalással. Így soha nem ér meglepetés.”

A VASIVÍZ ZRt. vezetősége számára fontos, hogy felhasználói elégedettek legyenek, és egyben tájékozottak is, többek között az e-számlára váltás lehetőségéről.

Hasznos információkkal, jótékonysági akciókkal, nyereményjátékokkal igyekszünk Felhasználóinknál elérni, hogy ne a postaládájukban keressék a számlát, hanem az e-mailjeik között, amelynek eredményeképpen tavaly három hónap alatt 1.033 Felhasználónk váltott e-számlára. Ennek köszönhetően, a 2021. évi kampányunk keretében 1.187.000 Ft-tal támogattuk a szombathelyi Esőemberke Alapítványt.

Ez év májusától, az ügyfélszolgálaton személyesen megjelenő és e-számlát igénylő Felhasználókat apró ajándékokkal lepjük meg, illetve fürdő belépőjegyeket és a Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely kosárlabda csapat meccseire belépő jegyeket sorsolunk ki.

Az ajándékok
Vasivíz

VÁLTSON MOST E-SZÁMLÁRA! Nem kell hozzá más, mint a számlán található Vevő/Fizető azonosító és Felhasználási hely azonosító.

https://www.vasiviz.hu/hu/eszamla-kampany

FIGYELJÉK HONLAPUNKAT, KÖVESSÉK A VASIVÍZ ZRT. FACEBOOK OLDALÁT, ahol tájékozódhatnak híreinkről, és megismerhetik AZ E-SZÁMLÁRA VÁLTÁS és NYEREMÉNYJÁTÉKAINK részleteit!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

(X)