Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Elköszöntek a veszélyhelyzet alatt kivezényelt katonák a Vasivíztől

A honvédelmi miniszter levélben köszönte meg az együttműködést.

„Köszönöm, hogy segítette az akciócsoport munkáját, a HIT tevékenységét, együttműködött e szokatlan helyzet kezelésében, megértve a kormányzat szándékát és célját a vírushelyzet minél hatékonyabb kezelése érdekében” – írta a VASIVÍZ ZRt. vezérigazgatójának címzett köszönő levelében Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter.

Forrás: vasiviz.hu

A Vasivíznél március 19-én jelentek meg a katonák, A Vasivíz felett is átvette ma az irányítást a honvédelem 2020. March 19. 16:49 amikor a kormány elrendelte, hogy stratégiailag fontos cégeknél úgynevezett Honvédelmi Irányító Törzs segítse a munkát. Összesen 71 ilyen cég volt akkor, később egyébként további cégeknél is megalakult a Honvédelmi Irányító Törzs.

„A Honvédelmi Irányító Törzs tagjai munkájukkal elősegítették társaságunk biztonságos, zavartalan működését. Segítettek bennünket abban, hogy a VASIVÍZ és a kormányzat között közvetlen kapcsolat alakuljon ki, gyorsult az információ áramlás, összességében hatékonyan hozzájárultak a krízis kezeléséhez” – írta közleményében a Vasivíz.

A veszélyhelyzet megszűnése után a Honvédelmi Irányító Törzsek feladata is megszűnt, a katonák ma elbúcsúztak a cégektől.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra