Végleg bezárt a Coop bolt a szombathelyi KISZ lakótelepen

Pletykák szerint kínai üzlet nyílik a helyén.

Németh Ákos, szombathelyi tanácsnok az Éljen Szombathely Facebook oldalán búcsúztatja a boltot, ekképp: "Köszönet a Coop dolgozóinak, akik oly sok éven át szolgálták ki az itt élőket! Végleg bezárt ez a kis ABC a Károly Róberten, a pletykák szerint hamarosan egy kínai üzlet nyílik a helyén."

Coop bolt KISZ Lakótelep
Facebook

A kontextusból nem derül ki, siratja-e a veszteséget vagy sem, a bolt oldalán olvasható kézzel írott, bezárásról szóló értesítés sem ad erre nézvést útmutatást, így talán csak annyi történt, hogy egyszerűen lejárt az üzlet ideje, és elnyeli őt a könyörtelen idő.

Coop bolt KISZ Lakótelep
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely