Eddig: 352 020 / 3 000 000 Ft, 20 támogató. Még11nap.
Légy része az igazságnak!

Végleg bezárt a Coop bolt a szombathelyi KISZ lakótelepen

Pletykák szerint kínai üzlet nyílik a helyén.

Németh Ákos, szombathelyi tanácsnok az Éljen Szombathely Facebook oldalán búcsúztatja a boltot, ekképp: "Köszönet a Coop dolgozóinak, akik oly sok éven át szolgálták ki az itt élőket! Végleg bezárt ez a kis ABC a Károly Róberten, a pletykák szerint hamarosan egy kínai üzlet nyílik a helyén."

Coop bolt KISZ Lakótelep
Facebook
Írunk arról, amit tudni érdemes.
Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A kontextusból nem derül ki, siratja-e a veszteséget vagy sem, a bolt oldalán olvasható kézzel írott, bezárásról szóló értesítés sem ad erre nézvést útmutatást, így talán csak annyi történt, hogy egyszerűen lejárt az üzlet ideje, és elnyeli őt a könyörtelen idő.

Coop bolt KISZ Lakótelep
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely

Tovább az oldalra