Végre Szombathelyen is lett egy Kulcs Quality Patika!

Ne maradjon le a megnyitás alkalmából nyújtott kedvezményekről sem!

A Kulcs Patikák, a 210 magyar családi gyógyszertárat tömörítő patikahálózat 2020 óta fejleszti prémium kategóriás, ún. Quality Patikáit, amelyek nem csak követik az új vásárlói trendeket, de remekül keltik fel irántuk az érdeklődést is: széles, ám válogatott, minőségi termékkínálat, szabadpolcos elrendezés a kényelmes vásárlói élményért, diétákba illeszthető reform élelmiszerek és ingyenes, állandóan elérhető bőrápolási szaktanácsadás várja a vásárlókat. Végre Szombathelyen is!

November végén nyílt meg a legújabb Kulcs Quality Patika: a Savaria Gyógyszertár a Savaria Plázában a környékbeliek legnagyobb örömére, ugyanis a Pláza Körmendi úti bejáratánál lévő gyógyszertár vasárnap is nyitva van!

Savaria Patika
Savaria Patika

A Savaria Gyógyszertár Szombathely első Kulcs Patikája is egyben, így a helyi lakosok először találkozhatnak helyben a patikalánc szolgáltatásaival és a Quality minőséggel. Ígérik, érezni fogják a vásárlók a különbséget!

Ennek köszönhetően végre a szombathelyiek is élvezhetik a Kulcs Patikák testi-lelki egészséget támogató törzsvásárlói programját: csak egy Kulcs Kártyát kell regisztrálni a patikában vagy online a kulcspatikak.hu oldalán és a legjobb patikai kedvezmények mellett olyan cégeknél is kedvezőbben vásárolhatnak a kártyatulajdonosok, mint a Tchibo, az Optic World, a Geers vagy a Synlab, ezenkívül online edzőterem bérletként is használható a Kulcs Patikák Home Fitness oldalán.

Savaria Patika
Savaria Patika

A patika megnyitása nem csak a gyógyszertár tulajdonosainak öröm, a megnyitó ünnepségen ennek adott hangot többek között a Kulcs Patikák tulajdonos-vezérigazgatója, a Savaria Pláza egyik tulajdonosa és igazgatója, valamint részt vett Dr. László Győző szombathelyi alpolgármester is, aki gratuláló szavaival köszöntötte a gyógyszertárat, mint színvonalas új, egészségügyi szolgáltatót a Plázában.

Tegyen egy próbát Ön is, és látogassa meg legújabb kedvenc patikáját a Savaria Plázában!

Ne maradjon le a megnyitás alkalmából nyújtott kedvezményekről sem: év végéig 10%-kal kevesebbet kell fizetnie minden vény nélküli gyógyszerre és a szabadpolcokon található „egyéb” termékekre!

Savaria Patika
Kattintson aképre a galériához!
Savaria Patika

Savaria Gyógyszertár


Cím: Savaria Pláza, Körmendi út 52-54., Szombathely
Nyitva tartás: Hétfő-szombat: 08:00-19:00, vasárnap: 09:00-18:00
Telefonszám: +36 94 508 552
www.kulcspatikak.hu/quality
https://www.facebook.com/Savaria-Gy%C3%B3gyszert%C3%A1r-105845585700965/

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Egyéb