Végső búcsút vettek Kandech Evelyntől

Kandech Evelyne Sierra Leone-i édesapjának nem volt elég pénze, hogy Magyarországra jöjjön a lánya temetésére.

December 11-én helyezték végső nyugalomra Kandech Evelynt, a Megasztár első szériájának szereplőjét. A temetésen csak az énekesnő barátai és rajongói voltak jelen, afrikai származású családja nem vett részt, így elbúcsúzni sem tudtak tőle – írja a Bors .

Kandech Evelyne októberben hunyt el súlyos betegség után, 37 éves korában. Az énekesnő 1984-ben született, édesapja Sierra Leone-i. 

Kandech Evelyne
TV2

Ének-zene tagozatos általános iskolába járt, gyerekként kórusokban énekelt, csellón tanult játszani. A középiskola után a Pécsi Tudományegyetem teológia szakára nyert felvételt. Jelentkezett a Megasztár legelső évadába, ahol a legjobb 12 versenyében a negyedik helyig jutott.

Kandech Evelyne korábbi sajtóhírek szerint már egy éve küzdött a rákkal, és a kemoterápiát is végigcsinálta. Édesapja korábban úgy nyilatkozott, hogy nagyon szerette lányát, halálhíréről a sajtótól értesült.

Temetésén azért nem tudott részt venni, mert nem volt elég pénze ahhoz, hogy Magyarországra utazzon

.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek