Eddig: 1 785 363 / 3 000 000 Ft, 89 támogató. Még5nap.
Légy része az igazságnak!

Verekedés közben hasba szúrta az unokaöccsét Vasváron – vádat emeltek ellene

A vádlottak büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Törvényszék fog dönteni.

A Vas Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette, csoportosan elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki fiával együtt vonta felelősségre unokaöccseit egy korábbi vita miatt és a verekedés közben egyiküket hasba szúrta, míg a verekedésben részt vevő három társát (fiát és két unokaöccsét) az ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntettével és könnyű testi sértés vétségével vádolja.

A vádirat szerint a férfi fia 2022 augusztusában Vasváron összevitatkozott az unokatestvérével. A vita után az apjához ment és együtt elindultak, hogy felelősségre vonják a rokonukat. Amikor az éjszakai órákban találkoztak, az unokatestvérrel együtt volt a testvére is.

A négy férfi ekkor kölcsönösen szidalmazta, majd ütlegelte és rugdalta egymást. A verekedés közben az apa elővette a zsebkését és hasba szúrta az egyik unokaöccsét, aki a bántalmazás következtében életveszélyes sérülést szenvedett. A verekedésben az apa és a másik unokaöccse is nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedtek.

A vádlottak kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen. A vádlottak büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Törvényszék fog dönteni.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek