Verekedő nő Szombathelyen: még egyszer megütötte a kórházban látleletre váró egykori barátnőt

Egy sörözőben kezdődött a konfliktus.

A Szombathelyi Járási Ügyészség garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki a vád szerint 2022 júniusában, Szombathelyen egy sörözőben, majd a kórházban is bántalmazta korábbi barátnőjét, és annak új párját – közölte a Vas Megyei Főügyészség.

A vádirat szerint az ittas nő a sörözőben először szóváltásba keveredett korábbi barátnőjével, akit egyszer megütött, és a hajánál fogva lerántotta a padlóra, majd a nő segítségére siető új barátnőjét is többször megütötte és megkarmolta. A dulakodás során a vádlott felborította az asztalt is, amelynél a többiek ültek.

Az egyik sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Miután a verekedő nő megtudta, hogy a sértettek látlelet megszerzése érdekében a kórház sürgősségi osztályán várakoznak, még odament hozzájuk, arcon ütötte volt barátnőjét, és megrúgta annak új párját.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek