Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Versek a herényi hársfákon

Ott már elkezdődött a Magyar Költészet Napja és a Föld Napja.

Holnap lesz csak április 11., a Magyar Költészet Napja, s egyben a Föld Napja is, a Herényiek Háza már ma kész az ünnepre. Ezt találtuk a Facebook oldalukon.

Versek a fákon
Facebook

„A járványügyi helyzetre való tekintettel különleges módon ünnepeljük a Magyar Költészet Napját és a Föld Napját. Április 11-re József Attila születésnapján versekbe öltöztettük Herényben, a Béke tér hársfáit.

A különleges verses park tárlat a magyar líra és alkotói előtt tiszteleg. Azzal, hogy a verses tárlat a fákon kap helyet, felhívjuk a figyelmet a Föld természeti környezetének megóvására is. A Béke tér korábban az Erzsébet tér nevet viselte. A Béke téren álló hársfák a millennium és Erzsébet királyné emlékét őrzik. 1898-ban Gothard Sándor földbirtokos 21 darab hársfát ültetett a királynő tiszteletére.

A tárlat április 9-23. lesz látható, egyénileg vagy családdal felkereshető.”

Versek a fákon
Facebook

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra

Tovább az oldalra