Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A Verseny utcában nem versenyeznek a tartósságért

A Verseny utcai lakók firtatják a felújítási munkálatokat, de dicsérik is, megnéztük.

Olvasónk jelezte, hogy a Verseny utcában nem ment minden flottul a járdafelújítással és az egyéb munkálatok elvégzésével. Kimentünk a helyszínre, megnéztük magunknak az eredményt, a járda gusztusos, az út széli kavicságy és egyéb “kátyúk” rendezése kicsit tényleg kétséges a tartósságot illetően.

Olvasói levél:

2014.06.16-án ismét arra figyelhettek fel a Verseny utca lakói,hogy még mindig dolgoznak az utcában. Ezekkel a munkálatokkal május végéig kellett volna elkészülni. Május utolsó napján el is tűnt az összes munkás és munkagép az utcából és átvonultak a más utcákba dolgozni a környéken,de ma visszatértek.

Verseny utca
Olvasói fotó

Amúgy is lassan dolgoztak csodálkoztunk is az utcabeliekkel,hogy ez tényleg kész lesz-e,(napi 4-5órát csak támasztották a lapátot és ez nem túlzás). A munkálatok sikeressége egyébként igencsak kétséges. A burkolt járdafelület szerintem megfelelő, azonban a járda szélessége nem igazán. Ez ott zavaró ahol oldalhatárra épített házak vannak, ott két ember egymás mellett már igencsak nehezen fér el egymás mellett.

Verseny utca
Garai Antal Atom

Ami sokkal nagyobb probléma az  maga az útburkolat és a mellette lévő kavicssáv. Az utat több helyen megbontották valamint a nehéz gépet miatt jó néhány helyen inkább tankkal mintsem autóval lehet közlekedni, kerékpárral meg motorral abszolút balesetveszélyes. A megbontott helyeken nem visszaaszfaltoztak hanem csak feltöltötték kaviccsal kicsit megdöngölték és szerintük ez így jó.

Azóta persze az autók ezeket a töltéseket kikezdték. A kavicsozott sávval is hasonló a helyzet a mai napon is ezt pótolgatták, mert rájöttek hogy 2hét után már szinte teljesen kijárták az autók. Amúgy esztétikailag is rettenetes az út melletti kavicssáv.

Verseny utca
Garai Antal Atom

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra