300 ezer forint a nyomravezetőnek - rablás Veszprémben

Nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség a január 31-i veszprémi rablás elkövetőjének kézre kerítésért.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat fegyveresen elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben, aki 2012. január 31-én 17.54 órakor ment be a Veszprém, Egyetem u. 19. szám alatti „Akciócenter” üzletbe, majd a boltban dolgozó személyt egy fegyvernek tűnő tárggyal a bevétel átadására kényszerítette.

300 ezer forint a nyomravezetői díj!
Veszprém MRFK

Az elkövető személyleírása

Kb. 175-180 cm magas, erős, zömök testalkatú férfi, ruházata az elkövetéskor fekete sapka, ¾-es síkabát-szerű télikabát volt, melynek alsó része sötét, a teteje világosabb árnyalatú, és mellrésznél széles fehér csík fut végig, tovább a karrészek belsején annak aljáig, illetve kiszélesedve a kabát oldalán, annak aljáig, melybe a háton keresztülfutó széles fehér csík is becsatlakozik. A kabát oldalán lévő fehér minta szárny alakú, melynek eleje íves. Az elkövetőn sötét színű nadrág és cipő volt, valamint egy fehér alapon mintás sálat is viselt, mellyel az arcát eltakarta.

A rendőrség kéri, hogy aki a fenti időpontban és helyen vagy annak környékén a személyleírásnak megfelelő, vagy ahhoz hasonló személyt látott, ismeri, vele kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán, munkaidőn túl a főkapitányság ügyeletén, vagy tegyen bejelentést telefonon a 88/428-022-es számon (13-59-es mellék), illetve munkaidőn túl a 107-es, 112-es segélyhívószámon vagy a rendőr-főkapitányság ügyeletén. Állandóan hívható zöld szám: 06-80/949-149.

A főkapitányság kéri továbbá azon járókelőknek, kerékpárosoknak a jelentkezését is, akik bármilyen, a rablással összefüggésbe hozható eseményt (gyanúsan viselkedő, rejtőzködő, vagy arra még sosem látott személyt, gyanús csomagátadást, telefonbeszélgetést… stb.) észlelt a helyszínen vagy annak közelében.

A rendőrség 2012. február 1-én a nyomravezetőnek 300.000 Ft nyomravezetői díjat tűzött ki.

300 ezer forint a nyomravezetői díj!
Veszprém MRFK

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés annak nyilvános visszavonásáig érvényes!

   

A díjkitűzés összegére a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság állományába tartozó személyek és azok hozzátartozói nem jogosultak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra