Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Vezetékek égtek egy szombathelyi étterem pincéjében

A munkába érkező dolgozók a füstöt észlelve azonnal áramtalanítottak, elzárták a gázt és értesítették a tűzoltókat. Ennek köszönhetően nem keletkezett nagyobb kár a kedvelt szombathelyi étteremben.
Szombaton reggel riasztották a szombathelyi tűzoltókat a 11-es Huszár út egyik vendéglőjéhez, ahol információink szerint a munkába érkezők szembesültek a pincéből gomolygó füsttel.
Vezetékek égtek egy szombathelyi étterem pincéjében - időben megfékezték a lángokat
TM/Nyugat.hu
A Katasztrófavédelem tájékoztatása alapján elektromos kábelek gyulladtak meg kb. 2 négyzetméteren, a tüzet egy sugárral oltották el, majd átszellőztették az épületet.
Vezetékek égtek egy szombathelyi étterem pincéjében - időben megfékezték a lángokat
TM/Nyugat.hu
Úgy tudjuk, hogy a burkolat is izzott. A népszerű szombathelyi vendéglő munkatársai a tűzoltók kiérkezéséig sem tétlenkedtek. Áramtalanítottak és elzárták a gázt.
Vezetékek égtek egy szombathelyi étterem pincéjében - időben megfékezték a lángokat
TM/Nyugat.hu
Szerencse, hogy a tűz a reggeli órákban keletkezett és nem éjszaka, a kijárási korlátozás ideje alatt, amikor jó eséllyel már csak akkor észlelhették volna a közelben tartózkodók a bajt, amikor a lángok is felcsapnak. Rendeléssel lehet segíteni a pandémia miatt nehéz helyzetbe került éttermeknek

Az éttermek a járvány miatt csak elvitelre adhatnak ki ételt, vagy szállíthatják házhoz azt. A helyszíni étel és italfogyasztás kiesése jelentős bevételkiesést jelent a vendéglátóhelyeknek. Segíteni úgy is lehet a kedvenc vendéglőknek, ha időnként ételt rendelnek tőlük, például egy családi ebédhez, vagy egy romantikus vacsorához. Ugyan a hangulat így nem olyan, mint az étteremben lenne, de a rendelések segítenek a felszínen maradni nekik, hogy a járvány után asztalt lehessen foglalni a vendéglőben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra