Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vezetőváltások a szombathelyi fürdőkben

Úgy tudni, Kisőrsi Ferenc, a Tófürdő eddig vezetője a szomszédos uszodában dolgozik majd.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tegnap szerkesztőségünk olvasói levelet kapott, amelyben az áll, hogy Kisőrsi Ferenc, a szombathelyi Tófürdő létesítményvezetője már nem dolgozik a Szovánál (ehhez a céghez tartozik a Tófürdő), viszont a november 1-től a szomszédban működő uszoda-komplexum vezetője lesz.

Nem cáfolták és nem erősítették meg

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A levél egyes részei minden bizonnyal személyiség-jogokat sértenek, ezeket nem is osztjuk meg, ugyanakkor két nagy költségvetésű városi létesítményről van szó, aminek nem mindegy, kik a vezetői. Így a két céghez fordultunk felvilágosításért.

Nem jártunk teljes sikerrel, de a sorok között arra a következtetésre jutottunk, hogy valóban történik valami a háttérben.

A Szova nem cáfolta és nem is erősítette meg az információkat, mondván, szerintük az személyiségi jogokat sértene. (Ebben nem értünk egyet a céggel.)

A Vasivíz Zrt. egy fokkal közlényenyebb volt, igaz, tőlük az is megkérdeztük, mi történik Kántás Zoltánnal, az uszoda jelenlegi vezetőjével, ha Kisőrsi lép a helyébe.

Handler András, a cég kommunikációs referense közölte:

Kérdéseivel kapcsolatban tájékoztatom, hogy a VASIVÍZ ZRt. nem tervez vezetőváltást a Fedett Uszoda és Termálfürdő élén, Kántás Zoltán a létesítmény vezetője. Az uszodában más pozíciókra Társaságunk hirdetett állásokat, azonban munkaszerződést még nem kötöttünk a pályázókkal, így információkat sem adhatunk ki ezzel kapcsolatban.

Mivel egyik cég sem cáfolta kategorikusan, tényleg úgy néz ki, hogy mozgásban vannak a két szombathelyi fürdő vezetőségi pozíciói.

Próbáltunk felvenni a kapcsolatot Kisőrsi Ferenccel, egyelőre sikertelenül.

Amint új információink lesznek, visszatérünk a kérdésre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés