Nem vezethette volna a városi közlekedésre alkalmatlan motorját a busz alá sodródó kőszegi fiatal

Az életveszélyesen megsérült 19 éves fiatalember kísértette a sorsot. A balesete előtt négy órával egy ismerőse még gunyorosan azt írta a Facebookon a motorbőgetés, száguldozás és egykerekezés miatt panaszkodóknak, hogy hívhatnak helikoptert, de azzal sem tudják elkapni. Ez az azóta törölt kijelentés nagyon rosszul öregedett...

A balesetről korábban részletesen beszámoltunk Busz alá csúszott és életveszélyesen megsérült egy motoros Kőszegen May 15. 19:17 . Nagyon sokan kerestek meg minket Kőszegről telefonon és emailben is, újabb adalékokkal szolgálva a baleset előéletéhez. Videónkban a legfontosabb tudnivalókat foglaltuk össze, megemlítve azt is, hogy a fiatalembernek nem volt vezetői engedélye és a motor is alkalmatlan volt a városi közlekedésre. Részletek az összefoglalóban:

Hazudnánk, ha azt írnánk, hogy a legtöbb telefonáló mielőbbi felépülést kívánt a motorosnak, ez csak néhány esetben került szóba. Többen érdeklődtek viszont arról, hogy a buszsofőrt "megrángathatják"-e az eset miatt?

Nos, őket sem tudtuk megnyugtatni, mivel több olyan esetben is született elmarasztaló ítélet, ahol a gépjármű vezetőjének szinte esélye sem volt felmérni a nagy sebességgel érkező és a sofőr által elsőként észlelt járművet szabálytalanul megelőző motor pozícióját.

Szalagkorlátnak ütközött, elhagyta a helyszínt, de nem jutott messzire

Három nappal a kőszegi súlyos baleset előtt Szombathelyen szalagkorlátnak hajtott egy vezetői engedély nélküli motoros. A férfi elhagyta a helyszínt, de nem sokkal később már úgy érezte, hogy mentőre van szüksége.

Menekülni kezdtek a rendőrök elől

Egy héttel korábban, május 5.-én három motoros kezdett menekülni Szombathelyen, amikor egy rendőrautó megállt előttük, bekapcsolt fényhíddal. A motorokon felhajtott rendszámtáblák voltak. Arról egyelőre nincs információnk, hogy ezek a motorosok rendelkeztek-e vezetői engedéllyel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló