Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kiégett hajnalban egy családi ház Simaságon

Nem tudni, mi okozta a tüzet.

Egy körülbelül nyolcvan négyzetméteres lakóépületben keletkezett tűz Simaságon, a Táncsics Mihály utcában 2021. július 25-én, vasárnap hajnalban.

A helyszínre sopronkövesdi és sárvári hivatásos, valamint csepregi önkormányzati és önkéntes tűzoltók érkeztek, akik három vízsugárral eloltották a tüzet.

Az egységek egy gázpalackot kihoztak az épületből, ezt még nem érte hőhatás.

TM/Nyugat.hu

A tűz keletkezésének oka egyelőre ismeretlen, tűzvizsgálat keretében próbálnak magyarázatot találni rá és kizárni, vagy megerősíteni az idegenkezűséget.

Ahogyan az a videó elején hallatszik, a tűzoltók kiérkezése előtt többen is bementek az épülethez, hátha valakinek segítségre van szüksége. Olvasónk elmondása alapján senki nem tartózkodott a házban.

TM/Nyugat.hu

„A ház egyik szobájában keletkezett tűz, innen terjedt át a konyhára és a tetőszerkezetre. Köszönet a tűzoltóknak, hogy gyorsan kierkeztek és megfékezték a lángokat, így megvédve a szomszédos épületeket is. A lakás tulajdonosának helyzete jelenleg kilátástalan. Átmenetileg egy csaladtagjánál lakik. A polgármester bevonásaval próbálnak lakhatast biztosítani a károsult hölgy számára” – számolt be róla olvasónk, akinek a felvételeket ezúton is köszönjük.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra