Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Videón az ütközés - Ittas nő kacsázó VW-je ütközött Forddal Szombathelyen

A szemtanú fedélzeti kamerája rögzítette az esetet.

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt a szombathelyi Szófia utcában Ittas sofőr autója kacsázott több szombathelyi utcában, végül ütközött egy kocsival September 20. 13:28 , hétfőn, nem sokkal dél után.

Egy Volkswagen személyautó kanyarodott a Paragvári utcából a Szófia utcába. A sofőr látszólag eltévesztette a sávot és a szemből érkezők sávjába kanyarodott, majd ütközött egy szemből érkező Forddal.

Ittas nő kacsázó VW-je ütközött Forddal Szombathelyen
TM/Nyugat.hu

Videó-összeállításunkban a hatóságokat még a baleset előtt értesítő Cserági Máté mondja el, hogy mit tapasztalt. A fedélzeti kameráját pontosan az ütközés másodpercében igazította meg, ezért mozdul ki a kép egy pillanatra, de maga az ütközés pont látszik.

Ittas nő kacsázó VW-je ütközött Forddal Szombathelyen
TM/Nyugat.hu

A szemtanú által elmondottak azonnal más megvilágításba helyezik az esetet, abból ugyanis kiderül, hogy a Volkswagen csak azért nem ütközött korábban másik járművekkel, mert a szemből érkezők félre tudták kormányozni a járműveiket.

Ittas nő kacsázó VW-je ütközött Forddal Szombathelyen
TM/Nyugat.hu

Az sem egyértelmű, hogy a baleset okozója megállt volna akkor is az ütközés után, ha nem törik ki az autójának bal első kereke.

A Volksawagent vezető nővel nehezen lehetett csak kommunikálni, beszéde elnyújtott, vontatott volt, gesztikulációja darabos. A szondát megfújta, az ittasságot jelzett. A nőt mentők szállították kórházba, ahol vérvétel is várt rá az ittasság fokának megállapítására.

Ittas nő kacsázó VW-je ütközött Forddal Szombathelyen
TM/Nyugat.hu

A Ford vezetője és utasa nem sérült meg. A sofőr keserűen mondta, hogy a napokban végeztek alkatrészcseréket az autóban és nem biztos abban, hogy a biztosító ezt figyelembe veszi az idős autónál.

Annak örült, hogy sérülés nélkül megúszták az esetet. Azt a férfi és utasa is észlelte, hogy a Volkswagen rossz sávba kanyarodott, de a járművezető bízott abban, hogy visszatér a sávjába. Fékezett és már nagyon lassan haladt, amikor ütköztek. A légzsákok azonnal nyíltak, a Ford bal első  kereke kitörött.

Ittas nő kacsázó VW-je ütközött Forddal Szombathelyen
TM/Nyugat.hu

A helyszíni szemle ideje alatt egy sávon, rendőri irányítás mellett haladt a forgalom, nem alakult ki torlódás.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra