Videó - Kőszegen fogták el a készenlétisek a kegyetlen gyilkost

Egy évtized után fogták el a borsodi asszony gyilkosát.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Erőszakos Bűncselekmények Elleni Osztálya (KR NNI) eljárást folytat nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt egy 33 éves férfi ellen.

A gyanú szerint a férfi 2011. január 27-ére virradó éjjel egy borsodi kistelepülésen lévő családi ház ablakát benyomva betört az ingatlanba, és az ott lakó idős asszonyt olyan súlyosan bántalmazta, hogy a sértett ennek következtében a helyszínen elhalálozott. Az elkövető a házat átkutatta, onnan készpénzt, valamint néhány üveg szeszes italt tulajdonított el.

Adjon rá hangot!

A 2020-ban újraindított eljárás során a nyomozók a széleskörű nyomozási cselekmények eredményeként eljutottak a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható R. Tamáshoz, akit 2020. november 3-án kőszegi tartózkodási helyén a KR NNI és KR Bevetést Támogató Osztály munkatársai elfogtak.

A gyanúsított letartóztatását a bíróság elrendelte.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video