Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Videó: Miért a Domus a legjobb hely Szombathelyen?

Egy ironikus, retró hangulatú videó a múltról és a jövőről.

Retró hangulatú, ironikus, de mégis szeretettel teli videót készített a szombathelyi Domus üzletházról Horváth Gábor és Baráth Noémi.

A zene, a ruházat, a színek mind segít abban, hogy egy olyan időutazásra invitálja meg a nézőket, amelyben úgy ugrunk hátrafelé néhány évtizedet, hogy nagyon is 2020-ban maradunk.

Megtudjuk például, hogy „az építészeti remekmű ma is kifogástalan állapotban kápráztatja el a vásárlókat”, és „akár még az unokáink is ezen falak között tölthetik értékes szabadidejüket”.

„A korszerű építészeti eljárásoknak köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy még legalább 100-150 évig senkinek nem lesz gondja az üzletház külalakját, szerkezetét illetően” – jósolják a fiatalok.

(A film a Nyugat.hu gyakornoki programja keretében készült.)

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video

Tovább az oldalra