Videó: Miért a Domus a legjobb hely Szombathelyen?

Egy ironikus, retró hangulatú videó a múltról és a jövőről.

Retró hangulatú, ironikus, de mégis szeretettel teli videót készített a szombathelyi Domus üzletházról Horváth Gábor és Baráth Noémi.

A zene, a ruházat, a színek mind segít abban, hogy egy olyan időutazásra invitálja meg a nézőket, amelyben úgy ugrunk hátrafelé néhány évtizedet, hogy nagyon is 2020-ban maradunk.

Megtudjuk például, hogy „az építészeti remekmű ma is kifogástalan állapotban kápráztatja el a vásárlókat”, és „akár még az unokáink is ezen falak között tölthetik értékes szabadidejüket”.

„A korszerű építészeti eljárásoknak köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy még legalább 100-150 évig senkinek nem lesz gondja az üzletház külalakját, szerkezetét illetően” – jósolják a fiatalok.

(A film a Nyugat.hu gyakornoki programja keretében készült.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video