A fának ütköző és felboruló Land Rover műszaki mentése Sé közelében

A balesetben ketten megsérültek. Videónkban a helyszínt és a műszaki mentést mutatjuk meg.

Több olvasónk is kért helyszíni videót a szombati, személyi sérüléssel járó közlekedési baleset műszaki mentéséről.

Az esettel korábban részletesen foglalkoztunk, cikkünk ide kattintva érhető el . A hozzászólásoknál többen is megkérdőjelezték, hogy a balesetet szenvedett jármű 300 lóerős lenne. A nyilvánosan elérhető adatok alapján a felvételen látható autó 2596 kg, a motor 2997 cm 3 hengerűrtartalmú és 221 kW teljesítményű, ami pontosan 300 lóerőnek felel meg.
Fának ütközött és felborult egy Land Rover Sé közelében
TM/Nyugat.hu

A hozzászólásoknál nyomatékosan kérjük mellőzni a trágár megjegyzéseket. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a sofőr még fiatal és rosszindulatú megjegyzések helyett számára és mások részére is hasznosabb, ha a kommentekből okulni lehet. Köszönjük a megértést!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló