Videón, ahogy a Ricsárdgír beindította a szombathelyieket és a nyarat is

Nyolc hónapja nem állhatott színpadra a népszerű magyar banda, mi pedig most elhoztuk nektek a teljes koncertjüket!

Aki lemaradt, az kimaradt! Szokták volt mondani. De nem akkor, ha a Ricsárdgír legeslegeslegelső szombathelyi koncertjéről van szó.

Sokakkal egyetemben mi is ott voltunk a Zsinagóga udvarban, mutattunk már egy rövid videórészletet és hoztunk egy gigagalériát Ricsardgír szólt a Zsinagóga udvarban - „Magyarországon mindenki boldog” 2021. June 12. 14:19 is, most pedig egy szép hosszú exkluzív felvételt is a teljes koncertről.

Igen, jól olvastátok. Elhoztuk nektek a koncertet. Az elejétől, a végéig. Jó szórakozást! (A felvétel június 11-én készült.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra