Videón: egyszer csak átbukfencezett egy tréler a szembesávba az M1-esen

Az utánfutót vontató autó a külső sávban haladt, amikor a vontatmánya hirtelen hintázni kezdett.

Durva karambol történt az M1-es autópályán, miután egy utánfutós jármű átesett a pálya másik oldalára - számolt be a blikk.hu. A baleset még szeptember végén történt: az utánfutót vontató autó a külső sávban haladt, amikor a vontatmánya hirtelen hintázni kezdett, valószínűleg a túl nagy sebesség miatt.

A vontatmány ezután bebicskázott, és ezzel az autót áttolta az autópálya másik oldalára. A kocsi így felborult, a tréler lecsatolódott, és gurult tovább a pályán.

A balesetben senki sem sérült meg. A megdöbbentő pillanatokról az MKIF Zrt. egy videót is megosztott Facebookon.

Mint írták: „Látszatra átlagos kedd délelőtt az M1-es autópályán. De ha jobban megnézzük, látunk érdekességet. A főváros felé vezető oldalon a külső sávban egy autó halad trélert vontatva. Ahogy a felvételen is látszódik, szépen lassan elkezd hintázni az unatkozó tréler (vélhetően a nem megfelelően megválasztott sebesség miatt), majd egyszer csak bebicskázik, és a kontrollt vesztett autót áttolja a határ felé vezető oldalra, ami ezáltal fel is borul. A tréler itt nem áll meg. A borulás következtében lecsatolódik és folytatja útját a főváros felé. Szerencsére a balesetben nem sérült meg senki. A sofőr, miután sértetlenül kimászik a felborult autóból, visszafut a másik oldalra és próbálja az elszabadult trélert összeszedni, miközben autók és kamionok jönnek. Figyeljünk egymásra, ha tehetjük álljunk meg segíteni, hiszen sokszor emberélet múlhat a segítségünkön, de a saját biztonságunkat ne veszélyeztessük!”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló