3 264 611 Ft, 146 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Videón: egyszer csak átbukfencezett egy tréler a szembesávba az M1-esen

Az utánfutót vontató autó a külső sávban haladt, amikor a vontatmánya hirtelen hintázni kezdett.

Durva karambol történt az M1-es autópályán, miután egy utánfutós jármű átesett a pálya másik oldalára - számolt be a blikk.hu . A baleset még szeptember végén történt: az utánfutót vontató autó a külső sávban haladt, amikor a vontatmánya hirtelen hintázni kezdett, valószínűleg a túl nagy sebesség miatt.

A vontatmány ezután bebicskázott, és ezzel az autót áttolta az autópálya másik oldalára. A kocsi így felborult, a tréler lecsatolódott, és gurult tovább a pályán.

A balesetben senki sem sérült meg. A megdöbbentő pillanatokról az MKIF Zrt. egy videót is megosztott Facebookon.

Mint írták: „Látszatra átlagos kedd délelőtt az M1-es autópályán. De ha jobban megnézzük, látunk érdekességet. A főváros felé vezető oldalon a külső sávban egy autó halad trélert vontatva. Ahogy a felvételen is látszódik, szépen lassan elkezd hintázni az unatkozó tréler (vélhetően a nem megfelelően megválasztott sebesség miatt), majd egyszer csak bebicskázik, és a kontrollt vesztett autót áttolja a határ felé vezető oldalra, ami ezáltal fel is borul. A tréler itt nem áll meg. A borulás következtében lecsatolódik és folytatja útját a főváros felé. Szerencsére a balesetben nem sérült meg senki. A sofőr, miután sértetlenül kimászik a felborult autóból, visszafut a másik oldalra és próbálja az elszabadult trélert összeszedni, miközben autók és kamionok jönnek. Figyeljünk egymásra, ha tehetjük álljunk meg segíteni, hiszen sokszor emberélet múlhat a segítségünkön, de a saját biztonságunkat ne veszélyeztessük!”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló