Videón, ahogy fékezés nélkül nekihajt a busznak a BMW Szombathelyen

A kórházba igyekezett, az Állj, elsőbbségadás kötelező! tábla ellenére hajtott be a kereszteződésbe, ahol a vasútállomás felől érkező busz elé került. Ketten megsérültek. Egy sarki szaküzlet biztonsági kamerája rögzítette az ütközést.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Busz elé hajtott egy BMW Szombathelyen November 24. 09:14 személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2022. november 24-én, csütörtökön délelőtt a szombathelyi Szelestey László és Nádasdy Ferenc utcák kereszteződésében.

Egy BMW személyautó vezetője az Állj, elsőbbségadás kötelező tábla ellenére fékezés nélkül behajtott a kereszteződésbe, ahol ütközött a pályaudvar felől érkező Credo autóbusszal.

A BMW vezetője fékezés nélkül hajtott be a kereszteződésbe
TM/Nyugat.hu

A busz vezetője fékezés ellenére sem tudta elkerülni a balesetet. Az autóbusz egy utasát és a személyautó vezetőjét a mentők a Markusovszky kórházba szállították.

A mentők két embert szállítottak kórházba
TM/Nyugat.hu

Az aszfalton még jól látszanak egy korábbi, hasonló baleset helyszíni szemléjének nyomai, akkor a vétlen teherautó felborult az ütközésnél.

A sofőr nem vette figyelembe az Állj, elsőbbségadás kötelező! táblát
TM/Nyugat.hu

A sarkon található Mikroshop elektronikai alkatrész szaküzlet vevőteret figyelő kamerája ezúttal is rögzítette a balesetet az üzlet ablakán keresztül. Ezt kinagyítva megmutatjuk és köszönjük a felvételt az üzlet vezetőjének!

Az ütközés pillanata - Videókép: Mikroshop
TM/Nyugat.hu

Az Állj, elsőbbségadás kötelező táblára burkolatjelek is felhívják a figyelmet. A baleset okozójának hozzátartozójától megtudtuk, hogy az autót vezető nőnek nem volt helyismerete és a Markusovszky kórházba igyekezett. Utas szerencsére nem ült a BMW-ben.

Az autóban szerencsére nem ült utas
TM/Nyugat.hu

A helyszíni szemle ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben az érintett útszakaszon.

A BMW vezetője nem állt meg az Állj, elsőbbségadás kötelező táblánál
TM/Nyugat.hu

A műszaki mentésben és az aszfalt csúszásmentesítésében szombathelyi tűzoltók vettek részt, a törmeléket a SZOVA ügyeletese takarította fel.

Az úttestre olaj került
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló